Close

Meet the family!

  1. Wij zijn Hanneke en Ruud, al heel wat jaartjes samen. Ons eerste hondje was een lieve labrador. We zijn toen gevallen op het lieve karakter van het ras. Dit was nu ook weer een belangrijk punt in onze zoektocht naar de ideale gezinshond.  Inmiddels wonen we samen met onze 3 kids in een landelijke omgeving waar we lekker de ruimte hebben voor Mijs. We vormen een hecht gezin en vinden het belangrijk dat Mijs hier ook volwaardig onderdeel van is. 

    Binnen het gezin heerst er een gestructureerde chaos. Tijdens een doordeweekse dag, is er naast werk en school, ruimte genoeg voor afspreken met andere kinderen en/of sporten. We zijn een doorsnede gezin, dat geniet van elkaar en alles om ons heen, maar ook enorm geniet van de rust die het plekje geeft waar ons fijne huis is gebouwd.

    Ons huis is omringd door een ruime tuin, grenzend aan rivier De Dommel. We kijken uit op weilanden en lopen zo een prachtig natuurgebied in. De kids én Mijs kunnen er naar hartenlust buiten spelen, en krijgen hun dagelijkse portie vitamine D gegarandeerd binnen.

     In onze zoektocht vonden we het deze keer ook belangrijk dat onze hond binnen onze nieuwe gezinssituatie met 3 kids zou passen. Ook belangrijk om hierbij te denken aan allergieën en bijvoorbeeld verharing.  Al snel maakten we een weloverwogen keuze voor een Australian Labradoodle; een gevoelige en lieve hond die niet verhaard, of waar mensen met allergie gevoelig voor zijn. We besloten ons in 2020 verder te verdiepen in het ras van een Australian Labradoodle.

    Een proces, waarin wij steeds enthousiaster zijn geworden. In januari 2021 is onze eerste pup geboren, Mijs. Mijs groeit volledig op binnen ons gezin. In de warmte, soms de drukte, maar vooral de aandacht die wij, met onze kids, willen geven aan Mijs. Uiteindelijk willen we met Mijs ook kleinschalig gaan fokken. Het proces daar naartoe, kun je volgen via deze website en Instagram pagina!

Hanneke
Founder of Dommeldoodles