Close

De Australian Labradoodle

De Australian labradoodle staat bekend om zijn lieve karakter en schattige uiterlijk (wij noemen Mijs dan ook vaak ons ‘Teddybeertje’). Daarnaast zijn ze allergievriendelijk wat inhoudt dat iemand met een allergie voor honden ook een hondenvriend kan houden. 

Lieve familiehond

De Australian Labradoodle is een hele sociale, intelligente en vriendelijke hond. Ze zijn rustig in hun gedrag en passen hiermee perfect in een gezin.

Geen haren of geuren

De Australian Labdradoodle verhaart niet. Ook is deze hond geurloos. Hierom staat het ras bij veel mensen bekend. Let wel op, zijn/haar mooie vacht vraagt wél verzorging en goed onderhoud. Denk hierbij aan het kammen en trimmen.

Goed om te trainen

De Australian Labradoodle is slim en energiek. Hierdoor is de hond goed te trainen. Hij wordt erg graag uitgelaten. Het echt trainen en een goede opvoeding, vraagt om de juiste tijd en energie vanuit jullie.

Lief karakter

De Australian Labradoodle wordt ook ingezet als hulphond. Ze voelen het goed aan als iemand extra hulp nodig heeft. Ze zijn zo gevoelig, dat zij hun stemming aanpassen op de gemoedstoestand van hun baasjes.