Close

gezonde hond / medische resultaten / verwijzing naar rasvereniging
Europees paspoort
Gevaccineerd
Medische check
Prijs pup subtiel omschrijven

Mijs

FOTO INVOEGEN

Maten

Er zijn verschillende maten Australian Labradoodle. Mijs zal uitgroeien tot een medium-formaat:


Medium 43-52 cm gewicht 14kg-23kg

Testen (tabel maken)

EIC: Exercise Induced Collapse. Een aandoening waarbij de hond tijdens intensieve activiteit zoals spelen of werken verzwakt, oververhit raakt en ‘instort’. Na zo’n 30 minuten rust herstelt de hond langzaam weer.

Prcd-PRA: Progressive rod/cone degeneration-Progressieve Retina Atrofie. Een vorm van PRA (afbraak van het netvlies), waarbij de staafjes en kegeltjes in het netvlies afgebroken worden. Dit leidt tot permanente blindheid.

Ogentest

Patella

Patella luxatie is een afwijking van het kniegewricht waarbij de knieschijf van het kniegewricht afschuift

  1. Uw toekomstige pup is vanaf het allereerste moment, na de geboorte, bij ons in huis. Zij verblijven niet in een aparte ruimte elders in het huis of compleet ander verblijf. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat zij naast de socialisatie, de aandacht ontvangen die zij nodig hebben. Zeker in het begin.

    Verderop op deze website, vindt u een inschrijfformulier voor onze website. Het is belangrijk te vermelden, dat wij onze keuze niet baseren op eerst ingeschrevene, maar op het type thuis waar onze pups in de toekomst terecht komen. Wij willen dat zij de liefde en aandacht ook verder in hun leven mee krijgen. Een Australian Labradoodle onthaardt niet, maar de vacht vergt zeker onderhoud. U moet bereid zijn, naast de gebruikelijk andere zaken bij een hond, ook hier tijd in te investeren.

Alle pups worden niet gecastreerd op jonge leeftijd. Wanneer de hond er aan toe is, wordt deze in overleg met ons en de dierenarts gecastreerd. Dit is gemiddeld gezien tussen de 12 – 18 maanden, maar dit kan per hond verschillen, vandaar dat wij dit graag in overleg zien.  

Wanneer uw pup het nestje verlaat, is hij / zij:
-regelmatig ontwormd;
-door een dierenarts gecheckt;
-gechipt;
-heeft die de eerste puppyinentingen gehad volgens standaard richtlijnen;
-heeft een eigen Europees paspoort.

Ook krijgt u een door ons samengesteld pakket mee. Dit bevat een passend voerschema voor de eerste periode bij u, een eerste halsbandje, een nestdoek en allerlei handige informatie.