Close

Wij zijn Hanneke en Ruud, en zijn al heel wat jaar bij elkaar. We wonen in een moderne schuurwoning, die we onlangs lieten bouwen. In dit prachtige huis, wonen we met 3 heerlijke kids. Samen met Jidde, Mette en Mijntje onze kids (3) vormen wij een hecht gezin.

Binnen het gezin heerst er een gestructureerde chaos. Tijdens een doordeweekse dag, is er naast werk en school, ruimte genoeg voor afspreken met andere kinderen en/of sporten. We zijn een doorsnede gezin, dat geniet van elkaar, maar ook enorm geniet van de rust die het plekje geeft waar ons fijne huis is gebouwd.

Ons huis is omringd door een ruime tuin, grenzend aan rivier De Dommel. We kijken uit op weilanden en lopen zo een prachtig natuurgebied in. De kids én Mijs kunnen er naar hartenlust buiten spelen, en krijgen hun dagelijkse portie vitamine D gegarandeerd binnen.

En tijdens dit buiten spelen, maken van lange wandelingen en lekker thuis bijkomen bij de kachel, missen we toch nog iets in ons gezin. Een lieve hond. Samen hadden we er eerder eentje (Labrador); ook een prachtige, fijne hond.

Toch nemen we deze keer een weloverwogen keuze voor een Australian Labradoodle; geen hond meer die onthaard, of waar kids of andere vrienden met allergie gevoelig voor zijn. We besloten ons in 2020 verder te verdiepen in het ras van een Australian Labradoodle.

Een proces, waarin wij steeds enthousiaster zijn geworden. In januari 2021 is onze eerste pup geboren, Mijs. Deze pup gaat volledig opgroeien binnen ons gezin. In de warmte, soms de drukte, maar vooral de aandacht die wij, met onze kids, willen geven aan Mijs. Uiteindelijk willen we met Mijs ook af en toe een nestje verwelkomen, als het kan en past.. Het proces daar naartoe, kun je volgen via deze website en Instagram pagina!